0672116839

Баня і чан в Яремче

16.05.2018

Баня і Чан

Під час зимового відпочинку у Яремче, традиційним пунктом у культурній програмі є відвідування бані та чанів. Порівняти задоволення від такого відпочинку неможливо ні з чим. Відпочиваючи із компанією друзів, або з рідними, незабудьте обов’язково отримати таку гарячу насолоду.

Баня

Гаряча баня з ароматними віниками завжди асоціюється зі здоров’ям. А про цілющі властивості прогрітої бані відомо з давніх-давен. Результатом відвідування є неймовірний тонізуючий ефект. Під дією високої температури в бані, з організму людини виводяться токсини, відновлюється водно-сольовий баланс, зміцнюються судини, активізуються захисні сили організму. Цей ефект підсилюється використанням віників. А яка неймовірна шкіра після відвідування бані! Відновлена, гладка та пружна.

відпочинок в карпатах

В бані Вас обов’язково зустріне банщик, який розкриє Вам традиційні секрети банної культури і допоможе відчути чудодійний ефект від процедур.

Чани

Особливе задоволення поринати у гарячу воду чану на вулиці, в зимову пору року. Це неймовірний контраст! Вода у чані підігріта за допомогою багаття прямо під ним до 38-40 градусів. Величезні чани можуть вмістити достатньо велику родину, або компанію друзів. Вода у чані мінеральна, крім того у чан додають ароматні карпатські трави та ефірну олію. Після відпочинку у чані складається враження, наче тіло стало невагомим, шкіра стає м’якою та гладкою. 

відпочинок в карпатах

Обов’язково дозвольте собі таке задоволення. Враження від відвідування бані та чанів просто незабутні, крім того мають такий чудодійний вплив на організм людини

 

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

Швидка оренда котеджів

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі