0672116839

Яремче.Риболовля

12.05.2018

Риболовля у Яремче

Яке заняття може бути більш азартним ніж ловля риби? Ця корисна розвага цікава у будь яку пору року та у будь якому віці. Очікування на здобич та видобування блискучої та смачної рибини з холодного ставку − незрівнянне задоволення.

Щедрі ставки Карпат не залишить Вас байдужими до такого типу відпочинку. І не змусять Вас довго очікувати на свою здобич. У цікавій рибалці приймають участь навіть діти. Вилов смачної хижої форелі на вудочку найбільш популярна рибалка. Якщо Ви впевнений рибак і маєте значний досвід, крім того, якщо у подорож Ви взяли із собою власне спорядження, то відвідати рибне господарство для Вас буде обов’язковим пунктом у подорожі до Карпат. Якщо досвіду риболовлі у Вас не має, у форельних господарствах Вам запропонують різного типу спорядження, та нададуть безліч порад щодо вилову риби.

 

риболовля в карпатах

Корисна здобич

Без винагороди за терпіння Ви не залишитесь точно. І через декілька годин вже можете поласувати запеченою на вогні фореллю, або смачною юшкою з неї. Вам можуть запропонувати приготування риби одразу, у рибному господарстві. У цій місцевості кухарі добре знаються на приготуванні риби  і знають багато кулінарних секретів з її приготування. Якщо Ви бажаєте самостійно приготувати свій улов, то обов’язково поцікавтесь у місцевих жителів, які спеції та секрети вони використовують при приготуванні риби.

Про користь карпатської риби можна розповідати безкінечно. Цінні білки, амінокислоти, фосфор, магній, кальцій, вітаміни групи В, кислоти омега 3 і ще безліч корисних речовин. Тому насолоджуючись смаком свіжої рибки, Ви поповнюєте запас корисних речовин і збагачуєте своє здоров’я.

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

Швидка оренда котеджів

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі