0672116839

Велопрокат Яремче

10.05.2018

Велопрогулянки у Карпатах

Якщо Ви за активний відпочинок в Яремче, то неодмінно будете у захваті від шаленої пригоди на велосипедах по безкрайнім просторам Карпат. Цю цікаву прогулянку можна організувати компанією, родиною, або провести цілий день в подорожі з коханою людиною.

 

Велопрокат в Яремче

Активний відпочинок на Ваш вибір

Якщо Вам подобаються  прогулянки на велосипеді з неспішним оглядом неймовірної місцевості, Ви можете обрати звичайний велосипед і вам не обов’язково мати додаткове спорядження. Але якщо Ви в захваті від шалених спусків і підйомів, Ви обожнюєте швидкість, то обирайте спортивні гірські велосипеди, та спеціальне захисне спорядження.

Залежно від Ваших навичок та спортивної підготовки, Вам будуть запропоновані різноманітні маршрути розроблені, та підготовані інструкторами. Серед великої кількості запропонованих моделей велосипедів Ви неодмінно підберете той, що відповідає Вашим вимогам.

 

вело екскурсій по горам

Враження на все життя

Звісно прогулянки не велосипеді можливі в теплі пори року, тому якщо ви обрали відпочинок в літку, або восени, неодмінно  оберіть таку прогулянку на залізному коні. Ви на власні очі, за один день подорожі, побачите яка велична та неймовірно захоплива природа Карпат. Зелені ліси, звивисті доріжки, підйоми та рівнини, історичні пам’ятки цієї місцевості − все в одному захопливому маршруті. А яке повітря у Карпатах! Цілюще, сповнене подихом гір, річок та неймовірних рослин.

Втома від активної прогулянки покине Вас дуже швидко, а спогади про неї і незабутні враження залишаться з вами на все життя.

Котеджі Для Відпочинку в Яремчі

Швидка оренда житла

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі