0672116839

Zipline в Яремче

16.05.2018

 Zipline  у Карпатах

Якщо Ви є прихильником активного і навіть екстремального відпочинку, то обов’язково будете у захваті від Zipline у Яремче. Це неймовірна пригода свобідного польоту та адреналіну. Відчуйте несамовиту швидкість в повітрі над безкраїми просторами Карпат.

зіплайн в карпатах

 

 

Що таке Zipline?

Zipline – це спуск на тросі із застосуванням спеціального спорядження. Людина фіксується до тросу та відштовхуючись летить над значною висотою. Силою руху виступає звичайна гравітація. Уявити, що відчуває в момент спуску людина просто неможливо. Щоб зрозуміти треба спробувати.

Така екстремальна послуга може бути лише у місцевості зі схилами достатньої висоти. Тому місцевість Карпат найбільш придатна до такого виду відпочинку. В Карпатах велика кількість трас Zipline різноманітної довжини. Яку з них обрати, залежить тільки від Вашої готовності до цієї авантюри і фізичних можливостей.

зіплайн в карпатах

 

Яремче ZipLine

Несучий трос для спуску натягнутий та зафіксований між стартом та фінішем. На фініші зафіксований спеціальний гальмовий пристрій. Підвіска та провисання тросу розраховані на вагу до 120 кг у середньому. Навіть маленькі шанувальники екстриму можуть спробувати на собі ці надзвичайні почуття, адже в Карпатах безліч трас Zipline для дітей. Перед польотом кожен учасник проходить докладний інструктаж з техніки безпеки. Інструктори фіксують людину у відповідному спорядженні, яке надійно супроводжуватиме людину до самого фінішу. Інструктори лиши відправляють людину у політ та зустрічають по завершенню.

Насолодитися мальовничою красою Карпатської природи у польоті, Ви можете декілька хвилин. Але які це незабутні хвилини! Сповнені енергією вітру, екстримом та шаленим смаком

Котеджі Для Відпочинку в Яремчі

Шввидка Оренда Житла

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі