0672116839

Новий рік у Карпатах

18.10.2018

Зима в Карапатах

Кожен з нас чув і знає, що таке Карпати, і точно  знає, що таке зима. Нажаль  не кожному з нас випадає можливість відсвяткувати в Карпатах  Новий рік та Різдво  чи побачити засніжені гори. Є багато різних причин  – « Вартість відпочинку в Карпатах ,низька температура, віддаленість від міста, не виїдемо з гір, лавини»

Зима в Карпатах сильно відрізняється від зими в містах і селищах  . Сніговий покрив в  містах це суміш болота з водою а в горах сніг пухнастий, блискучий неначе казковий . Пейзажі гір в літку і взимку кардинально відрізняються одне від одного видимість пейзажів взимку стає кращою завдяки температурній інверсії, наприклад з Говерли при гарній погоді можна побачити  100-200 км. Ці пейзажі захоплюють до глибини душі

Відпочинок в зимку

Найпопулярнійший вид відпочинку взимку  це активний , взимку можна покататись на лижах, сноуборді є безліч різних трас за рівнем складності для новачків і професіоналів найпопулярнішим курортом є Буковель де можна покататись на трасах довжина яких досягає  60 кілометрів.

У горах панує гуцульський колорит тільки тут ви відчуєте справжній дух свята, послухаєти гуцульські колядки , подивитись вертеп , різдвянні трембітання і також гуцульську забаву.

Новий рік в Карпатах

Найпопулярніший період взимку це новий рік  відчути справжній дух Різдва і Нового року  можна, побувавши в Карпатах.В святковий період на  Вас чекає незабутня колоритна атмосфера, гуцульські традиції святкування, які вже точно не залишать нікого байдужим, зарядять приємними емоціями і неймовірними враженнями надовго!

 

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

ШВИДКА ОРЕНДА ЖИТЛА

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі