0672116839

Літній відпочинок в Карпатах

28.08.2018

Літо в Карпатах

Карпати для багатьох – лишень  гірськолижний курорт,але насправді побачити Карпати такими, які вони є ,можна тільки в літку,тоді вони відкриються для вас в усій красі.Літній відпочинок в Карпатах по-своєму цікавий,кожен може знайти щось для себе,як від поїздки на квадроциклах так і до походів  в гори.Провести літо в Карпатах  буде чудовим місцем для тих хто хоче відпочити від міської метушні і від домашнього побуту.
літній відпочинок в карпатах

Приїхати на відпочинок у Карпати влітку

Відпочивати на природі можна по-різному,дехто любить спокійний відпочинок з комфортом,а іншим потрібен екстрім. Для спокійного відпочинку  в Карпатах сприяє чистота природніх вод і гірського повітря висока лісистість території, мальовничість ландшафтів, багатство рослиного світу де ви зможете сходити на екскурсію чи в похід найкрасивішими місцями Українських Карпат,спопробувати страви місцевої кухні,відвідати високогірні колиби. Для любителів екстремального відпочинку є безліч різних послуг:пейнтбол в спеціально підготовлених майданчиках,квадроекстрім де кожен зможе покорити місцеві вершини власноруч, або замовити поїздку на джипах в гори,які проходять по хребтам гір де відкривається неповторний краєвид.літній відпочинок в карпатах

Для кожної людини ,яка планує відпочинок постає питання “Де зупинитися на відпочинок у Карпатах“? Наш сайт допоможе Вам організувати відпочинок,а наші оператори Вас проконсольтують в цьому питанні.Так що можете сміливо вирушати в Карпати за новими враженнями !

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

ШВИДКА ОРЕНДА ЖИТЛА

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

1600 грн/котедж

Котедж «У Олі»

Забронювати Детальніше

Всі котеджі