0672116839

Екскурсії по Карпатах

16.05.2018

Неймовірні екскурсії по Карпатах

Відпочинок у Карпатах завжди сповнений приємними враженнями і виром позитивних емоцій. Різноманітний активний відпочинок буде до вподоби як дорослим так і маленьким мандрівникам. Найбільш популярними у Карпатах є різноманітні екскурсії, завдяки яким можна побачити мальовничу красу цього краю, познайомитися із традиціями, історією та пам’ятками, скуштувати місцеві смачні страви. Яку б екскурсію Ви б не обрали, кожна розкриє перед обраним всю свою красу та неповторність.

 

Різновиди маршрутів

Відокремити найпопулярніші маршрути неможливо, адже кожна подорож незабутня і вражаюча. Також Ви можете обрати різновиди пересування, на автобусі, джипі, звичайному авто, велосипедах, або навіть верхи на конях. Серед представлених туристичних маршрутів, залежно від часу, який ви маєте в своєму розпорядженні, можна обрати мандрівку поблизу, або на дуже значну відстань.

В першу чергу оберіть оглядову екскурсію по м. Яремче, його видатними краєвидами та пам’ятками гуцульської архітектури. Неймовірний музей «Гуцульщина» зустріне Вас старовинними дерев’яними виробами. Також Ви можете завітати до маленького зоопарку з дикими тваринами Закарпаття.  На Гуцульському Базарі Ви можете придбати безліч різноманітних виробів для домашнього побуту, а також сувеніри для близьких. І не забудьте обов’язково відвідати водоспади Пробій та Дівочі сльози. Крім того на Вас чекає вершина Маковиця. Це неймовірна краса, яка вражає і полонить!

Ще один туристичний маршрут Стежкою Довбуша. Ви побачте мальовничі краєвиди та пом’ятки, а також величні скелі Довбуша, в яких, за легендою, сховані скарби видатного ватажка, які обов’язково відкриються лише обраному.  

Відвідайте також вершину Явірник, яка розташована у Великоберезянському районі. І не лише за тим щоб помилуватися неймовірними краєвидами, а й поласувати смачними ягодами, малиною та чорницею, творінням самої природи.

Краєвид з г.Явірник,автор Ігор Легедза

До гори Говерли, обов’язково потрапляє кожен турист. Це ж найвища вершина і не відвідати її неможливо. Краса її неймовірна і захоплююча. Це дійсно божественні краєвиди! Біля підніжжя цієї гори розташований один з витоків річки Прут,а не далеко від витоку неймовірний каскад водоспадів.

Під час відпочинку у Карпатах, Вам вдасться не тільки гори відвідати, а й вражаючі озера. Одно з таких, найвище розташованих над рівнем моря, це озеро Несамовите, озеро неймовірної краси. А також Лебедин, Інь-Янь, Марічейка, та багато інших.

Перелічити всі екскурсії цього краю просто неможливо. Збираючись на відпочинок у Карпати, обов’язково потурбуйтесь про культурну програму заздалегідь і сплануйте свою подорож. Оберіть оптимальні маршрути для себе та своїх близьких. Ви обов’язково будете у захваті і захочете повернутися і досконало дослідити ці безкрайні простори.

Котеджі Для Відпочинку в Яремчі

Швидка Оренда Житла

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі