0672116839

Кінні прогулянки по Яремче

12.05.2018

Кінні прогулянки по Карпатах

Карпати неймовірні! Гарні краєвиди, величні гори, срібні річки та густі ліси. Кожен, хто відвідав хоча б раз Карпати, залишився в захваті від цієї безмежної краси! Щоб оглянути ці пишні краєвиди можна замовити прогулянку на різноманітному транспорті, або єднатися з природою у кінній прогулянці.

 

Прогулка на коннях

Чарівна альтернатива

Кінні прогулянки неймовірно популярні у Карпатах серед туристів. Коні надзвичайно розумні, терплячі, та добрі створіння. З давніх часів, люди використовують коней у своєму повсякденному житті. З розвитком над зручних транспортних засобів, звісно, працю цих добродушних створінь використовують не так часто. Тому прогулянки на конях вже можна віднести до своєрідної екзотики. Я як це романтично!

Якщо така екзотика вам до вподоби,обов’язково замовте кінну прогулянку по карпатським просторам.

 

Кінна прогулянка

Техніка безпеки

Якщо Ви ніколи до цього не сиділи в сідлі і побоюєтесь цих тварин, то не варто. Коні без причини на то, не будуть проявляти агресію. Вони звикли перебувати серед людей і виконувати свою важливу місію. Крім того, до прогулянки, ви обов’язково отримаєте інструктаж з техніки безпеки від інструктора. Вас навчать триматися у сідлі і навчать як діяти у будь які ситуації. Якщо Ви маєте досвід верхової їзди, то Вам достатньо просто познайомитись з конем, який і відвезе вас на цю неймовірну прогулянку.

Враження, які ви отримаєте від такого роду відпочинку просто незрівнянні. Крім побачених краєвидів, насолоди від чистого повітря і солодких запахів карпатських трав, Ви матимете можливість вплинути і на свої м’язи, адже прогулянка на коні це енергійне заняття.

Приємного відпочинку!        

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

Швидка оренда котеджів

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі