0672116839

Вольєрне господарство.Яремче

17.04.2018

Вільний край

Чудовим варіантом розважитися буде поїздка до вольєрного господарства, де в гарних, вільних умовах, мирно співіснують різні тварини, такі як косулі, дикі кабани, орли та ще багато інших видів.

Величезна площа ліса, огороджена металевою сіткою, вміщає багато різноманітних звірів, які вільно і комфортно живуть в безпечних умовах. На випадок, якщо біля забору ні кого не виявиться, є вишки, з яких великий огляд. Яке захоплення у великих та малих викликає тваринний світ в природному середовищі існування. Можливо спостерігати за діями и поведінкою, які відлічаться від життя в зоопарку.

 

Яремче

Комфортне життя

Місце комфортно не тільки для звірів, але й для відвідувачів. Усе дуже зручно влаштовано, живописна та обладнана дорога, паркова, кафе та альтанки на поляні біля річки, для смачної трапези.

Деяких тварин дозволяють годувати, у кожної свої звичні і улюблені ласощі. Наприклад багато з них полюбляють фрукти, олені особливо яблука, за яких нетерпляче будуть чекати добавки, і обережно їсти через зазор. А дикі кабанчики, смішно хрюкаючи, будуть чекати на кукурудзу та гарбуз. Перед тим, як харчувати тварин, треба подивитися особовий стенд, де інформація про меню та дієти звірів, які не можна порушувати.

 

Яремче Вольєрне господарство

Живописні шляхи

До вольєрного господарства можна добратися на автомобілі чи пішки, уздовж залізничного шляху, по вказівникам. Від Яремче можливо пройти за пів години, шлях довжиною трохи більше кілометра.

Біля тваринного світу, йде живописна стежка, повз річки Жонка, по вказівникам десь два кілометра і можна побачити водоспад Дівочі сльози, довжиною близько 1,5 метра. Крижана водойма утворює справжню купальню, в повний людський зріст. В самому Яремче, теж є видовищний водоспад Пробий, а за пів години на автобусі, дуже гарний і відомий водоспад Гук.

К Дівочім сльозам, в умовах сухої погоди, можливо дістатися на велосипеді, чи верхи, важливо правильно і зручно вдягтися і в перед! Шалені пригоди та яскраві натхнення чекають на вас!

Котеджі для відпочинку у Яремчі

Швидка оренда житла

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі