0672116839

Прокат квадроциклів.Яремче

08.05.2018

Подорож на квадроциклах в Яремче

Іще одна неймовірна послуга прокат квадроциклів для тих, хто обирає гарячий та екстремальний відпочинок в Яремче. Пригода, яка обернеться для вас яскравими враженнями, сповненими неймовірними відчуттям свободи, польоту і швидкості. Якщо Вас вабить перспектива помандрувати таким способом, то неодмінно заказуйте тур на квадроциклах.

 

оренда квадроциклів

Правила безпеки

Для того, щоб підкорити цього залізного коня достатньо тільки Вашого бажання. Керувати ним дуже зручно і ця наука під силу кожному. Ви отримаєте максимально розгорнутий інструктаж, який забезпечить Вас від помилок. Буквально декілька вправ і Ви можете вже вирушати в дорогу. Захисний костюм і обладнання будуть вірними помічниками в дорозі. Ви власноруч керуватимете транспортом по бездоріжжю, що також підсилює саме пригоди і дарує неймовірні відчуття. Якщо Ви все ж таки хвилюєтесь що Вашого досвіду недостатньо для керування транспортом, Ви можете відправитись в подорож з інструктором.

 

 

квадроекстрім по горам

Незабутні враження

Поринайте і насолоджуйтесь величною природою Карпат та солодким єднанням із нею. Під час прогулянки, Ви на власні очі побачите різноманітний ландшафт безкраїх карпатських гір, звивисті доріжки та струмки, чаруючі ліси та історичні пам’ятки цієї місцини. Від вражень захопить дух, адже надпотужні квадроцикли за декілька годин продемонструють Вам все розмаїття карпатської природи.

Протягом туру заплановані зупинки, під час яких можна по фотографуватися на тлі красот природи та покуштувати традиційні для цієї місцевості страви української кухні.

Така авантюрна пригода запам’ятається Вам надовго. Вам обов’язково захочеться знову повторити її, адже двох однакових подорожей просто не може бути.

 

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

Швидка оренда котеджів

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі