0672116839

Яремче.Вуликотерапія

16.05.2018

Вуликотерапія в Яремче

Відпочинок у Карпатах це не тільки цікаве дозвілля, пригоди та розваги, а й можливість поліпшити стан свого здоров’я за допомогою природних джерел. Цілюще повітря карпатських гір, вітамінізовані дари природи, це далеко не всі багатства, які позитивно впливають на здоров’я людини.

 

 

лікування бжолами

Неймовірний ефект

Такий самий позитивний влив на здоров’я має і вуликотерапія, яка широко застосовується у Карпатах. Спочиваючи на вуликах, Ви не тільки наберетеся сил та бадьорості, а й маєте можливість позбавитися безліч захворювань, які можуть турбувати роками. Така терапія здатна значно зменшити прояви будь якого захворювання пов’язаного з тиском людини, захворювань внутрішніх органів та опорно-рухового препарату, судинних захворювань. Крім того, різноманітні захворювання шкіри також піддаються цілющому впливу. На стан людини впливають вібрації від бджолиного рою, які діють як мікромасаж. Окрім того, під час процедури Ви маєте можливість отримати і сеанс аромотерапії. Продукти, які утворюються завдяки корисній діяльності бджіл, такі як мед, прополіс, випаровуючись також позитивно впливають на дихальні шляхи людини.

Психологи та психотерапевти стверджують, що майже всі захворювання людини мають психосоматичну природу. В такому випадку вуликотерапія безцінна, оскільки має заспокійливу властивість. Заспокоює нервову систему, позбавляє від негативних емоцій, страхів, відчаю. Допомагає зануритись у глибину власної душі, заспокоїтись і іншими очима побачити світ.

Дозвольте самій природі подбати про Ваше фізичне та психологічне здоров’я. Результати роботи цих працьовитих створінь дійсно Вас вразять.  

КОТЕДЖІ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ У ЯРЕМЧІ

Швидка оренда котеджів

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі