0672116839

Яремче

29.04.2018

Багатогранний Яремче

Якщо ви хочете відчути смак Карпат, вирушайте до чудового Яремче! Дуже вигідне розташування відкриє доступ до багатьох цікавих місць. Не враховуючи помпезних гір, покритих буйним лісом, можна подивитися на водоспади, ріки, озера та дослідити різні туристичні стежки, які відкриватимуть неймовірні природні панорами. Навколо, багато різних сіл і містечок, які відомі виробництвом сирів, різноманітного вина та наливок, м’ясних продуктів, та багато чим іншим. В самому Яремче, задіяний ярмарок, який розгортає гуцульську культуру і знайомить зі своїми звичаями, через ремісничі продукти, колоритну музику і смачну карпатську їжу.


Яремче

Поєднання двох світів

Чарівний Яремче, поєднує в собі самобутність та сучасність,  архітектура з різними старовинними елементами, на фоні лона природи, неймовірні вишиті візерунки на текстилі, свій неповторний діалект, ніби відносять у давнину, але все це в сучасному комфорті, з мобільним зв’язком, інтернетом, гарними готелями та санаторіями. Інфраструктура Яремче розвинена майже краще всіх інших міст.

Досі місцеві жителі носять аутентичний одяг, чи єднають його елементи в сучасному образі, та пересуваються на конях, бо це є нормою в цих краях. Криштальне чисті води та корисне повітря, зробили Яремче популярним, екологічним курортом, де лікують легкі, тиск, серцево-судинну систему та інші органи та функції.

 

Яремче Гуцульщина

Розваги

В місті ще дуже багато цікавих розваг, культурних та природніх:

Захопливі прогулянки та багато нової інформації обіцяє гарний відпочинок, з яскравими враженнями та покупками. А вольєрне  господарство, з різноманітними тваринами, нікого не залишать байдужими.

Не далеко є тропа Довбуша, по неймовірним розповідям яка веде до тайників, знаменитого Олекси. Пригоди по ній дадуть уявлення про місця, де вершилися долі. Усі Карпати знали про главу карпатських опришків, Олексу Довбуша, з яким дуже багато чого пов’язано, і надалі названо сіл и місць. Наприклад село Ділове, географічний центр Європи, в якому Олекса ділив гроші, чи Рахов, де перераховували здобыч. Тропа Довбуша починається з великого валуна, легенди свідчать, що сам Олекса скинув його, щоб загородити шлях воїнам.

Ще одне місце, куди треба завітати, це Яремчанський музей етнографії та екології, який містить багато таємниць та розповідей, які дадуть відповіді на різні події, що відбулися.

Завітайте до Яремче, і пориньте у веселі та різноманітні пригоди. Полікуйте тіло дарами Карпат, а душу колоритними розвагами. 

Котеджі Для Відпочинку в Яремчі

Швидка оренда житла

вiд 450 грн/номер

Котедж “Вероніка”

Забронювати Детальніше

600 грн/поверх

Котедж “Любов”

Забронювати Детальніше

від 250 грн/особа

Котедж “Марічка”

Забронювати Детальніше

Всі котеджі